Zandronum Chat @ irc.zandronum.com
#zandronum
Get the latest version: 3.0
Source Code

View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0001617Zandronum[All Projects] Bugpublic2013-12-24 02:542017-06-20 14:12
ReporterIjon Tichy 
Assigned To 
PrioritynormalSeverityminorReproducibilityalways
StatusnewResolutionopen 
PlatformOSOS Version
Product Version 
Target VersionFixed in Version 
Summary0001617: TakeInventory followed by SetWeapon results in the server thinking you have no weapon out
DescriptionSetWeapon works online on its own. When preceded immediately by a TakeInventory taking the weapon you had out, it breaks and leaves the server thinking you have no weapon out.
Steps To Reproduce1) Host switchbroken.pk3 with +sv_cheats 1.

2) puke -493 1, notice how SomeGun turns green (indicating the server thinks you have it out) and health bonuses start spawning at your feet.

3) puke -493 0, notice how SomeGun turns red (indicating the server doesn't think you have it out) and the health bonuses stop spawning.

4) Fire the plasma rifle you apparently have out. SomeGun_NoSwitch should turn green, indicating the server thinks you are now pulling it out. Armor bonuses should spawn at your feet in about a second.

5) puke -493 1, and both are red again.

6) Fire, and SomeGun turns green and health bonuses start spawning again.
Additional InformationSomeGun_NoSwitch was made out of suspicion that WRF_NOSWITCH was doing it. It wasn't.
Attached Files? file icon switchbroken.pk3 [^] (1,254 bytes) 2013-12-24 02:54

- Relationships

-  Notes
User avatar (0008350)
Dark-Assassin (administrator)
2014-03-07 06:14

Unable to reproduce the desired effect locally (client/server).

Just an idea, but not sure if it will make any difference, have TakeInventory be placed after SetWeapon.
User avatar (0008382)
Ijon Tichy (reporter)
2014-03-11 04:30

Not happening when testing locally on Windows. It does happen with Linux x86_64, though, since that's what I found the bug on.
User avatar (0008407)
Torr Samaho (administrator)
2014-03-15 15:56

Did you test this on a local Linux server? Or could the problem be ping related?
User avatar (0010509)
Ijon Tichy (reporter)
2014-10-11 20:14

I tested on a local Arch Linux 64-bit server. I found the bug on Best-Ever, which is Debian 64-bit.

It's not ping-related.

Issue Community Support
Only registered users can voice their support. Click here to register, or here to log in.
Supporters: Korshun Catastrophe
Opponents: No one explicitly opposes this issue yet.

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2013-12-24 02:54 Ijon Tichy New Issue
2013-12-24 02:54 Ijon Tichy File Added: switchbroken.pk3
2014-03-07 06:14 Dark-Assassin Note Added: 0008350
2014-03-11 04:30 Ijon Tichy Note Added: 0008382
2014-03-15 15:56 Torr Samaho Note Added: 0008407
2014-06-15 16:00 Watermelon Status new => feedback
2014-10-11 20:14 Ijon Tichy Note Added: 0010509
2014-10-11 20:14 Ijon Tichy Status feedback => new






Questions or other issues? Contact Us.

Links


Copyright © 2000 - 2020 MantisBT Team
Powered by Mantis Bugtracker