Zandronum Chat @ irc.zandronum.com
#zandronum
Get the latest version: 3.0
Source Code

View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0003759Doomseeker[All Projects] Bugpublic2020-01-31 04:392020-08-02 12:28
Reporterhaxmurderer 
Assigned ToZalewa 
PriorityhighSeverityblockReproducibilityalways
Statusneeds testingResolutionopen 
PlatformMicrosoftOSWindowsOS Version10
Product Version1.3 
Target Version1.4Fixed in Version 
Summary0003759: Auto-Updated installer fails to launch - Entry Point Not Found
DescriptionIt seems like the latest release is broken and won't install via the auto-updater.

I'm currently on Doomseeker 1.3-190727-0915, and I'm getting a critical error when I try to run the new installer downloaded by the auto-updater. It says "The procedure entry point blah blah blah could not be located in the dynamic link library .... doomseeker-update-pkg--updater.exe".

See the steps to reproduce.
Steps To ReproduceRun Doomseeker 1.3-190727-0915.
Wait for the notification that a new update is available.
Click "Download & Install" and wait for it to download.
Click "Restart & Install Now".
Boom - you'll get the error message in the screenshot, and the installer will fail to run.
Attached Filespng file icon 2020-01-30 23_35_04-Clipboard.png [^] (9,797 bytes) 2020-01-31 04:39

- Relationships

-  Notes
User avatar (0021177)
Zalewa (developer)
2020-01-31 07:17

Workaround: try copying libgcc_s_dw2-1.dll and libstdc++-6.dll from Doomseeker's directory to C:\Users\Albert\AppData\Local\doomseeker\updates and tell me if it worked.
User avatar (0021179)
haxmurderer (reporter)
2020-01-31 14:44

Zalewa: I copied those DLLs and it seems to get further. I see the updater.exe in the "updates" directory now, but I get this different error message.

I used Dependency Walker to discover that it also needed libwinpthread-1.dll. If I copy that DLL over to the "updates" directory too, it works!
User avatar (0021180)
Zalewa (developer)
2020-01-31 16:35

updater.exe needs to be statically linked. I'm afraid there's no real hotfix aside from this workaround for anyone else that may get this problem.
User avatar (0021522)
Zalewa (developer)
2020-08-02 08:12

Fix

Issue Community Support
Only registered users can voice their support. Click here to register, or here to log in.
Supporters: No one explicitly supports this issue yet.
Opponents: No one explicitly opposes this issue yet.

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2020-01-31 04:39 haxmurderer New Issue
2020-01-31 04:39 haxmurderer File Added: 2020-01-30 23_35_04-Clipboard.png
2020-01-31 07:17 Zalewa Note Added: 0021177
2020-01-31 12:47 WubTheCaptain Assigned To => Zalewa
2020-01-31 12:47 WubTheCaptain Status new => feedback
2020-01-31 14:44 haxmurderer Note Added: 0021179
2020-01-31 14:44 haxmurderer Status feedback => assigned
2020-01-31 16:35 Zalewa Note Added: 0021180
2020-08-02 08:12 Zalewa Note Added: 0021522
2020-08-02 08:12 Zalewa Status assigned => needs review
2020-08-02 12:27 WubTheCaptain Status needs review => needs testing
2020-08-02 12:28 WubTheCaptain Target Version => 1.4






Questions or other issues? Contact Us.

Links


Copyright © 2000 - 2020 MantisBT Team
Powered by Mantis Bugtracker