Weird display errors on a phone

Discuss operations pertaining directly about the forum here.

Moderator: Website Maintainers

Post Reply
User avatar
The Toxic Avenger
Forum Staff
Posts: 1500
Joined: Fri May 25, 2012 1:12 am
Location: New Jersey
Clan: ???
Clan Tag: [???]
Contact:

Weird display errors on a phone

#1

Post by The Toxic Avenger » Thu Mar 05, 2015 7:02 pm

So I'm going through that thread about Decay, and I keep seeing Rust's av next to blank posts, and avs displaying wrong (I had Heavenwraith's av). Is anyone else seeing this or just me?

I do not remember how to screenshot on this phone

Banner is also weird as I can scroll up past it and it repeats the moon x3 and no longer blends in.
Last edited by The Toxic Avenger on Thu Mar 05, 2015 7:06 pm, edited 1 time in total.

User avatar
ibm5155
Addicted to Zandronum
Posts: 1640
Joined: Tue Jun 05, 2012 9:32 pm
Location: Somewhere, over the rainbow

RE: Weird display errors on a phone

#2

Post by ibm5155 » Thu Mar 05, 2015 7:56 pm

The only thing I get weird on phone is the borders that isn't black but yes white, but if I wait like 2 or 5 seconds it'll go to black back.
About the other bug, idk, I never got it.
hm screenshot on windows phone is "turn off" button + "volume up".
Android Idk, it can change from manufactures, and ios idk too,,,
Projects
Cursed Maze: DONE, V2.0
Zombie Horde - ZM09 map update: [3/15/13]
Need help with English? Then you've come to the right place!

<this post is proof of "Decline">

User avatar
mr fiat
Frequent Poster Miles card holder
Posts: 858
Joined: Tue Jun 05, 2012 3:28 pm
Location: netherlands

RE: Weird display errors on a phone

#3

Post by mr fiat » Thu Mar 05, 2015 8:00 pm

on android screenshot is typically power + volume down, unless you got a realy old device. also worth noting IF it is a old device it might not be able to display the website properly, i had problems with android 2.3.6 where i was unable to post on any myBB based forum.

User avatar
The Toxic Avenger
Forum Staff
Posts: 1500
Joined: Fri May 25, 2012 1:12 am
Location: New Jersey
Clan: ???
Clan Tag: [???]
Contact:

RE: Weird display errors on a phone

#4

Post by The Toxic Avenger » Thu Mar 05, 2015 11:08 pm

My phone's an iphone 5S if that matters, so it's not that old.

User avatar
MrSetharoo
Forum Regular
Posts: 330
Joined: Wed Oct 24, 2012 4:27 pm
Location: Florida

RE: Weird display errors on a phone

#5

Post by MrSetharoo » Thu Mar 05, 2015 11:32 pm

The Toxic Avenger wrote: My phone's an iphone 5S if that matters, so it's not that old.
iPhones can't do screen shots unless they're jailbroke from what I remember.

User avatar
mr fiat
Frequent Poster Miles card holder
Posts: 858
Joined: Tue Jun 05, 2012 3:28 pm
Location: netherlands

RE: Weird display errors on a phone

#6

Post by mr fiat » Fri Mar 06, 2015 8:43 am

MrSetharoo wrote:
The Toxic Avenger wrote: My phone's an iphone 5S if that matters, so it's not that old.
iPhones can't do screen shots unless they're jailbroke from what I remember.
Wel damn, wel does this visual bug alsof happen on different browsers? Iphones do allow different browsers right?

User avatar
Ænima
Addicted to Zandronum
Posts: 3509
Joined: Tue Jun 05, 2012 6:12 pm

RE: Weird display errors on a phone

#7

Post by Ænima » Fri Mar 06, 2015 9:57 am

The Toxic Avenger wrote: So I'm going through that thread about Decay, and I keep seeing Rust's av next to blank posts, and avs displaying wrong (I had Heavenwraith's av). Is anyone else seeing this or just me?

I do not remember how to screenshot on this phone

Banner is also weird as I can scroll up past it and it repeats the moon x3 and no longer blends in.
Ha! I thought I was going crazy. I have an IPhone 5S and the same exact thing happens to me. Like one person's avatar appears in the margin between EVERY post. I'll screenie it next time. Also no Setharoo you don't need to jailbreak to screenshot.
­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­
Doom64: Unabsolved: New weapons, monsters, and gameplay features for coop !


ZandroSkins
: a pack made by our community

User avatar
Dark-Assassin
Maintenence Crew
Posts: 966
Joined: Fri May 25, 2012 4:25 am

RE: Weird display errors on a phone

#8

Post by Dark-Assassin » Fri Mar 06, 2015 1:16 pm

To screenshot on any iPhone, just press the power and home button at the same time. The screen will flash, a sound will play and the screenshot will be saved in your camera roll.

I don't see any errors on my old iPhone 4 with Safari, nor with Chrome on my Moto 4G (Android).

Though, just with a quick look at the HTML code, there is a lot of unclosed tags and missing required tags.
In short: The Forum Template is full of bugs. It's based off a very old and very incomplete version of mine, which got removed anyway. Basically, it was forked at around the time I was building it, then was left mostly untouched.

I am still working on completing my template and theme, but it's still not close to being finished. It's hard to do on an empty forum.
Last edited by Dark-Assassin on Fri Mar 06, 2015 1:33 pm, edited 1 time in total.

User avatar
The Toxic Avenger
Forum Staff
Posts: 1500
Joined: Fri May 25, 2012 1:12 am
Location: New Jersey
Clan: ???
Clan Tag: [???]
Contact:

RE: Weird display errors on a phone

#9

Post by The Toxic Avenger » Fri Mar 06, 2015 3:25 pm

This is what it looks like for me. Note Heavenwraith's av

I actually got 4 pics but of course IDK how to rename them or get them off my phone to my comp where I actually can (I can't attach them to an email)
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by The Toxic Avenger on Fri Mar 06, 2015 3:27 pm, edited 1 time in total.

User avatar
ibm5155
Addicted to Zandronum
Posts: 1640
Joined: Tue Jun 05, 2012 9:32 pm
Location: Somewhere, over the rainbow

RE: Weird display errors on a phone

#10

Post by ibm5155 » Fri Mar 06, 2015 3:42 pm

-Android works
-Windows Phone works
-ios fails
pff, not enough for zandronum hehe...
OFF: is that safari? my teacher hates safari, maybe, try other browser (opera S2)

EDIT: wait
you cant send photos to your computer? O_O
Last edited by ibm5155 on Fri Mar 06, 2015 3:43 pm, edited 1 time in total.
Projects
Cursed Maze: DONE, V2.0
Zombie Horde - ZM09 map update: [3/15/13]
Need help with English? Then you've come to the right place!

<this post is proof of "Decline">

User avatar
Dark-Assassin
Maintenence Crew
Posts: 966
Joined: Fri May 25, 2012 4:25 am

RE: Weird display errors on a phone

#11

Post by Dark-Assassin » Fri Mar 06, 2015 3:56 pm

After a bit of thought, I got a possible reason.

It must have somehow cached postbit_pm.gif as a completely different image all together.

Try clearing your cache, if that's even possible if you use Safari.



Else, Ru5tK1ng must really like you. :P
Last edited by Dark-Assassin on Fri Mar 06, 2015 3:57 pm, edited 1 time in total.

User avatar
Ænima
Addicted to Zandronum
Posts: 3509
Joined: Tue Jun 05, 2012 6:12 pm

RE: Weird display errors on a phone

#12

Post by Ænima » Sat Mar 07, 2015 2:37 am

Spoiler: DECAY'S AGGRESSION BROKE SOMETHING (Open)
Image
Image


Oh and when I tried to reply to this thread itself
[spoiler]Image[/spoiler]
Last edited by Ænima on Sat Mar 07, 2015 2:37 am, edited 1 time in total.
­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­
Doom64: Unabsolved: New weapons, monsters, and gameplay features for coop !


ZandroSkins
: a pack made by our community

User avatar
Samurai
Frequent Poster Miles card holder
Posts: 907
Joined: Thu Jun 07, 2012 12:17 am
Location: England
Clan: Lost Faction
Clan Tag: [LF]

RE: Weird display errors on a phone

#13

Post by Samurai » Sat Mar 07, 2015 5:31 am

I used to get something similar on my old Blackberry, people's names and bio would always appear next to the guy's avatar who posted underneath and so on. With my new phone it seems fine though.

Post Reply