[Help] Can I be whitelisted to run more than 10 servers?

Discuss master server operations and talk about your server clusters here.

Moderator: Master Server Staff

Post Reply
User avatar
Polygon
 
Posts: 61
Joined: Tue Apr 26, 2016 11:12 pm
Clan: Nuclear Empire
Clan Tag: [NE]

[Help] Can I be whitelisted to run more than 10 servers?

#1

Post by Polygon » Tue Apr 26, 2016 11:29 pm

Hi there!

I'm trying to run more than 10 servers for a gaming community called MPG We're relatively small right now but we're slowly growing. There are quite a few people in the community that I've introduced zandronum to and they absolutely love it. However I need to be able to run more than 10 servers for different megawads for coop as well as various other game types. I will make sure they would all be clustered together with the beginning of each server name beginning with [MPG].

I'm also not entirely sure if this is the correct place to post this? Forgive me if it's not and feel free to move this thread.

Thanks for a response in advance!

User avatar
The Toxic Avenger
Forum Staff
Posts: 1372
Joined: Fri May 25, 2012 1:12 am
Location: New Jersey
Clan: Cube
Clan Tag: [A3]
Contact:

Re: [Help] Can I be whitelisted to run more than 10 servers?

#2

Post by The Toxic Avenger » Wed Apr 27, 2016 12:08 am

Give it 15

User avatar
Polygon
 
Posts: 61
Joined: Tue Apr 26, 2016 11:12 pm
Clan: Nuclear Empire
Clan Tag: [NE]

Re: [Help] Can I be whitelisted to run more than 10 servers?

#3

Post by Polygon » Wed Apr 27, 2016 12:11 am

The Toxic Avenger wrote:Give it 15
When you say give it 15
Do you mean 15 minutes?

Also how do you guys just "Whitelist" people with no information at all about them. Did you guys search for the IP in doomseeker and just whitelist that ip?

It's just out of curiosity haha.

User avatar
The Toxic Avenger
Forum Staff
Posts: 1372
Joined: Fri May 25, 2012 1:12 am
Location: New Jersey
Clan: Cube
Clan Tag: [A3]
Contact:

Re: [Help] Can I be whitelisted to run more than 10 servers?

#4

Post by The Toxic Avenger » Wed Apr 27, 2016 12:19 am

Well, I did check with at least one other master server admin before I went and did it, and it seemed OK to both of us.

He had the cluster IP onhand as well.

User avatar
Polygon
 
Posts: 61
Joined: Tue Apr 26, 2016 11:12 pm
Clan: Nuclear Empire
Clan Tag: [NE]

Re: [Help] Can I be whitelisted to run more than 10 servers?

#5

Post by Polygon » Wed Apr 27, 2016 12:21 am

Ah cool :D Thank you so much! So.. All I gotta do is wait for a bit and then start the 11th server and check to see if its on the list?

User avatar
The Toxic Avenger
Forum Staff
Posts: 1372
Joined: Fri May 25, 2012 1:12 am
Location: New Jersey
Clan: Cube
Clan Tag: [A3]
Contact:

Re: [Help] Can I be whitelisted to run more than 10 servers?

#6

Post by The Toxic Avenger » Wed Apr 27, 2016 12:55 am

By now you should be able to.

User avatar
Polygon
 
Posts: 61
Joined: Tue Apr 26, 2016 11:12 pm
Clan: Nuclear Empire
Clan Tag: [NE]

Re: [Help] Can I be whitelisted to run more than 10 servers?

#7

Post by Polygon » Wed Apr 27, 2016 3:37 am

The Toxic Avenger wrote:By now you should be able to.
Quick question. How many additional servers can I have now?

User avatar
Sean
Zandronum Tester
Posts: 836
Joined: Thu Jan 16, 2014 9:09 pm
Location: England
Clan Tag: [TSPG]
Contact:

Re: [Help] Can I be whitelisted to run more than 10 servers?

#8

Post by Sean » Wed Apr 27, 2016 6:08 am

Polygon wrote:
The Toxic Avenger wrote:By now you should be able to.
Quick question. How many additional servers can I have now?
∞, I think.

Code: Select all

<Decay> csnxs try being less bitter and actually helpful to the community, thanks

User avatar
Polygon
 
Posts: 61
Joined: Tue Apr 26, 2016 11:12 pm
Clan: Nuclear Empire
Clan Tag: [NE]

Re: [Help] Can I be whitelisted to run more than 10 servers?

#9

Post by Polygon » Wed Apr 27, 2016 6:16 am

Oh wow Alright :3 I assumed I was only allowed to make 15 servers. I'll go make some more then. Thanks <3

Campaum
New User
Posts: 7
Joined: Fri Jul 29, 2016 11:19 pm
Location: Brazil
Contact:

Re: [Help] Can I be whitelisted to run more than 10 servers?

#10

Post by Campaum » Sat Jul 30, 2016 1:11 am

I got a lot of zandronum servers of many games (Doom 2, Heretic, Hexen, Strife, Mega Man, Wolf3D), but only 10 appears on Doom Seeker.
What can I do to put my servers on a whitelist? By now I have 18 servers and certainly I will set up new mods in the future.

My servers are working in address ac.servegame.com. The IP is not fixed. So, I would like to put the DNS ac.servegame.com in the whitelist.

User avatar
Dusk
Developer
Posts: 578
Joined: Thu May 24, 2012 9:59 pm
Location: Turku

Re: [Help] Can I be whitelisted to run more than 10 servers?

#11

Post by Dusk » Sun Aug 07, 2016 11:02 am

Campaum wrote:My servers are working in address ac.servegame.com. The IP is not fixed. So, I would like to put the DNS ac.servegame.com in the whitelist.
The whitelisting is done based on the IP address so you'll have to come up with a static IP address to get whitelisted, or request a whitelist every time your IP changes.

Campaum
New User
Posts: 7
Joined: Fri Jul 29, 2016 11:19 pm
Location: Brazil
Contact:

Re: [Help] Can I be whitelisted to run more than 10 servers?

#12

Post by Campaum » Wed Sep 07, 2016 11:10 pm

OK!
I believe this limit of 10 servers is not necessary. It is a problem for those who have home servers. I do not know another port that has this type of rule. =|

So, please, allow me to host 30 servers. The IP is: 177.182.48.106.

User avatar
Konar6
IRC Operator
Posts: 455
Joined: Sun May 27, 2012 9:38 am

Re: [Help] Can I be whitelisted to run more than 10 servers?

#13

Post by Konar6 » Thu Sep 08, 2016 1:25 pm

You should ask your ISP to give you a static IP if possible in order to host more than 10 servers, otherwise your IP would have changed already by the time the admins whitelisted your last one. It's just not feasible to go through this twice a day.

Campaum
New User
Posts: 7
Joined: Fri Jul 29, 2016 11:19 pm
Location: Brazil
Contact:

Re: [Help] Can I be whitelisted to run more than 10 servers?

#14

Post by Campaum » Fri Sep 09, 2016 1:42 am

Exactly! The IP is already changed to 177.182.55.166. =(

I really believe this limit does not make sense. The limit should only be the technical capacity of each server.

Anyway, I will leave only 10 active servers, even hosting more than 20 working. =/

User avatar
ZZYZX
Posts a lot
Posts: 742
Joined: Thu Jun 07, 2012 5:56 pm
Location: Ukraine
Clan: A3
Clan Tag: [A3]

Re: [Help] Can I be whitelisted to run more than 10 servers?

#15

Post by ZZYZX » Sun Sep 11, 2016 1:08 am

Why do you need to run 20 servers at home? You don't need low ping to play coop, which means Brazil can safely go play brutal doom, heretic, and whatever else on TSPG. It'd be nice to have some competitive servers though.

User avatar
The Toxic Avenger
Forum Staff
Posts: 1372
Joined: Fri May 25, 2012 1:12 am
Location: New Jersey
Clan: Cube
Clan Tag: [A3]
Contact:

Re: [Help] Can I be whitelisted to run more than 10 servers?

#16

Post by The Toxic Avenger » Sun Sep 11, 2016 4:08 am

If your IP is really dynamic and changes constantly then we can't really whitelist because we'll be doing it all day and what we do whitelist will be obsolete quickly.

Campaum
New User
Posts: 7
Joined: Fri Jul 29, 2016 11:19 pm
Location: Brazil
Contact:

Re: [Help] Can I be whitelisted to run more than 10 servers?

#17

Post by Campaum » Sun Sep 03, 2017 3:18 am

Please, whitelist my IP... 191.185.84.202

I need 20 servers... =)

Post Reply