Zandronum Chat @ irc.zandronum.com
#zandronum
Get the latest version: 2.1.2
Source Code

View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0003065Zandronum[All Projects] Bugpublic2017-04-17 03:202017-04-17 19:06
Reporterblaze_yeager 
Assigned To 
PrioritynormalSeverityminorReproducibilitysometimes
StatusnewResolutionopen 
PlatformWindowsOS8.1OS Version8.1
Product Version3.0-beta 
Target VersionFixed in Version 
Summary0003065: Sound Delay bug
DescriptionI'm reporting this as a strange bug that seems to occur at times. On launch for 3.0 betas there are small cases of random Audio delay that seem to occur, leading to menu sounds and gameplay audio (like weapon use or taunts) being delayed by like 3 milliseconds.
Additional InformationI was able to fix the problem by configuring the audio settings, although it seems to be short term as it reappears during other builds that follow. I have included my .ini file for the build for examination if need-be.
Attached Files? file icon zandronum-Blaze.ini [^] (26,600 bytes) 2017-04-17 03:20

- Relationships

-  Notes
User avatar (0017177)
Torr Samaho (administrator)
2017-04-17 19:06

This sounds more like a problem with your system. So this only happens rarely? Is it any different in 2.1.2?

Issue Community Support
Only registered users can voice their support. Click here to register, or here to log in.
Supporters: No one explicitly supports this issue yet.
Opponents: No one explicitly opposes this issue yet.

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2017-04-17 03:20 blaze_yeager New Issue
2017-04-17 03:20 blaze_yeager File Added: zandronum-Blaze.ini
2017-04-17 19:06 Torr Samaho Note Added: 0017177






Questions or other issues? Contact Us.

Links


Copyright © 2000 - 2017 MantisBT Team
Powered by Mantis Bugtracker