Zandronum Chat @ irc.zandronum.com
#zandronum
Get the latest version: 2.1.2
Source Code

View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0002646Zandronum[All Projects] Bugpublic2016-02-21 08:282017-01-30 04:03
ReporterStrikerMan780 
Assigned To 
PrioritynormalSeverityminorReproducibilityalways
StatusclosedResolutionno change required 
PlatformMicrosoftOSWindowsOS VersionXP/Vista/7
Product Version 
Target VersionFixed in Version 
Summary0002646: ENDOOM screen doesn't show if showendoom is 1 or 2
DescriptionThe description is self-explanatory. The ENDOOM screen doesn't show in 3.0 even if it's enabled.
Attached Files

- Relationships

-  Notes
User avatar (0016359)
Torr Samaho (administrator)
2016-11-27 16:47

How are you exiting? If I exit with "Menu -> Quit Game", 3.0 shows the ENDOOM screen for me. If I exit with "Alt-F4", the ENDOOM screen is not shown, but GZDoom 1.8.6 and the latest GZDoom version also don't seem to show it. So this behavior is either intended or a (G)ZDoom bug. In my tests, 2.1.2 also behaved the same as 3.0.
User avatar (0016471)
StrikerMan780 (reporter)
2016-12-11 22:21

Exiting with Menu->Quit
User avatar (0016472)
Edward-san (developer)
2016-12-11 22:39

Just for curiosity, but were you testing for real in windows? In Linux for example it doesn't show up, as it's not supported (neither in current zdoom, btw).
User avatar (0016550)
StrikerMan780 (reporter)
2016-12-25 21:17

Windows.
User avatar (0016588)
Torr Samaho (administrator)
2017-01-01 20:25

Did you try with a clean ini? ENDOOM is triggered by "Menu -> Quit Game" under Windows just fine for me.
User avatar (0016724)
Decay (reporter)
2017-01-30 02:52
edited on: 2017-01-30 03:49

Windows 7, ENDOOM works properly for me as well.

User avatar (0016726)
StrikerMan780 (reporter)
2017-01-30 03:32
edited on: 2017-01-30 03:35

It has started to work again this month strangely enough after getting the latest build (the one with the fix for userdef). Not sure what did it, because even going back to the last officially released dev build, it works again, when it didn't before.

User avatar (0016727)
Ru5tK1ng (updater)
2017-01-30 04:03

I'll close this considering it works for you. If anyone runs into the issue, reopen and post an ini.

Issue Community Support
This issue is already marked as resolved.
If you feel that is not the case, please reopen it and explain why.
Supporters: No one explicitly supports this issue yet.
Opponents: Argentum

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2016-02-21 08:28 StrikerMan780 New Issue
2016-11-27 16:47 Torr Samaho Note Added: 0016359
2016-11-27 16:47 Torr Samaho Status new => feedback
2016-12-11 22:21 StrikerMan780 Note Added: 0016471
2016-12-11 22:21 StrikerMan780 Status feedback => new
2016-12-11 22:39 Edward-san Note Added: 0016472
2016-12-11 22:39 Edward-san Status new => feedback
2016-12-24 22:41 Dusk Target Version => 3.0
2016-12-25 21:17 StrikerMan780 Note Added: 0016550
2016-12-25 21:17 StrikerMan780 Status feedback => new
2017-01-01 20:25 Torr Samaho Note Added: 0016588
2017-01-30 02:52 Decay Note Added: 0016724
2017-01-30 03:32 StrikerMan780 Note Added: 0016726
2017-01-30 03:33 StrikerMan780 Note Edited: 0016726 View Revisions
2017-01-30 03:34 StrikerMan780 Note Edited: 0016726 View Revisions
2017-01-30 03:35 StrikerMan780 Note Edited: 0016726 View Revisions
2017-01-30 03:49 Decay Note Edited: 0016724 View Revisions
2017-01-30 04:03 Ru5tK1ng Note Added: 0016727
2017-01-30 04:03 Ru5tK1ng Status new => closed
2017-01-30 04:03 Ru5tK1ng Resolution open => no change required
2017-01-30 04:03 Ru5tK1ng Product Version 3.0-beta =>
2017-01-30 04:03 Ru5tK1ng Target Version 3.0 =>






Questions or other issues? Contact Us.

Links


Copyright © 2000 - 2017 MantisBT Team
Powered by Mantis Bugtracker